Лора Крумова разкри изключително интересни факти от живота на ключов вицепремиер (ВИДЕО)

За първи път бившият министър на образованието и вицепремиер от времето на тройната коалиция Даниел Вълчев и съпругата му Милена говорят връзката им, която започна, докато и двамата бяха в парламента, за сватбата им и за това как децата им – общо четири, приемат това. Двамата откровеничиха с Лора Крумова.

Даниел Вълчев пише нова книга с разкази, която е третата му художествена книга, която излиза тези дни.

"Ние сме като италианско семейство, защото аз имам две големи дърщери от първия брак, Милена има един син и Борис, нашият малък син. Ние сме голямо семейство. Милена преди две години ми каза "много ти харесвам фамилията" и аз й казах, "ми вземи я, като толкова ти харесва"", заяви Вълчев.

Беше съвместно решение, не толкова важно. Аз все пак държа на брака, но ние си бяхме като женени и преди да го направим", каза Милена.

Двамата живеят в ергенската квартира на Даниел Вълчев - "Бях го наел, после го купих, после го пренаправих, после бях с Милена тук, тя се нанесе и така", добави той. 

"Сватбата беше много приятна, идеята беше само да го отбележим. Оказахме се само най-близките - около 100 човека. Г-жа Фандъкова отвори за нас общината", каза Вълчев.

Двамата споделиха, че миналата година са ходили до Виена с микробус, защото са били много хора - двама родители, четири деца, баба и куче. Той призна, че се чуди дали и тази година да се преоблича като дядо Коледа. "Аз пиша, преподавам. От различна перспектива човек вижда нещата и осъзнава понякога, че е пропуснал да направи много неща", каза той.

"Даниел не е от бащите, които сменят памперси  и ходят в парка да играят с детето. Той е баща, който пее революционни песни", каза Милена.