Лукарски: Една фризьорка с фиктивна транспортна фирма спечели изборите в "Младост"!

ГЕРБ не си свършиха работата, допуснаха се доста грешки, заяви министърът в оставка

"Направихме анализ за себе си в Реформаторския блок. В крайна сметка нормално е след няколко изборни победи, да имаш и загуба. Не е реалистично цялата власт да бъде състедоточена в една партия." Това заяви в предаването "Лице в лице" министърът на икономиката Божидар Лукарски.

"След победите на ГЕРБ не е ефективно и нормално всички власти да бъдат съсредоточени в център-дясно. Хората искат да има алтернатива, нормално е. 

Има и протестен вот, не мога да го отрека. Аз съм горд от постигнатото и това, което постигна Реформаторския блок", обясни още той.

"Виждаме, че колегите от ГЕРБ не са си свършили работата. Допуснаха се доста грешки, не приемам размяната на каквито и да е обвинения. Това е мажоритарен вот и не мисля, че той 100% отразява вота на партиите. Има елемент на вот, който е наказателен и е свързан с ново начало. 

В Младост наистина се допусна грешка със смяната на предишната кметица и се даде шанс едно непознато лице, една фризьорка с фиктивна транспортна фирма да управлява този район. Хората просто искат промяна, надявам се да не е за лошо, не искам да бъда пророк, всеки сам ще направи изводите.

С Борисов си разменихме СМС-и и си благодарихме за съвместната работа. Не ми се струва реалистично да приемем мандат и да направим правителство", обясни Лукарски.