Още партии се регистрираха в ЦИК за участие в парламентарните избори през април. Днес документи внесоха от партиите АБВ и „Възраждане”, информира Нова телевизия. 

ПП АБВ внесе 3168 подписа за регистрация в ЦИК. Документите внесоха лидерът на АБВ Румен Петков, доц. Атанас Мангъров, лидерът на АБВ - Младежи д-р Пламена Заячка и председателят на АБВ-София Христо Колев. На парламентарните избори на 4 април от АБВ ще се явяват самостоятелно.



"Имах предложения и от други партии за изборите, но най-голямата политическа сила са нормалните хора в страната", каза пред журналисти доц. Мангъров.  Попитан кои са те, той коментира, че няма значение.

Според него, ако нормалните хора в страната стъпят на краката си, осъзнаят се и преодолеят страховете си - ще подкрепят АБВ и това ще бъде един път към бъдещето. 

Доц. Атанас Мангъров заяви, че в АБВ има много необичаен подход. "Във всички други политически сили начело стои вожда и след него вървят всички останали. Тук не е така. Аз съм с тази партия, защото имаме едни и същи виждания по най-важния проблем, който ни касае всички и това е за отношението към тази COVID-пандемия", коментира още доц. Мангъров.

Снимки: Нова телевизия