Няма сделки, договорки и пазарлъци. Тези неща ги разправят по една партийна червено-жълта телевизия. Жълта е, защото г-жа Корнелия Нинова днес се яви облечена в жълто в тази телевизия. Аз не мога без г-жа Нинова и я следя. Шегувам се. Не ме интересуват вътрешните борби и удари, които си нанасят в БСП. Не ми е тъжно за БСП. Тъжно ми е за колегите, които обикалят около парламента и искат да изкажат своето мнение, но им е забранено.

Това каза в предаването "Офанзива" по Канал 3 депутатът от ГЕРБ Маноил Манев. "Няма опрощаване на дълговете на Главното мюфтийство. Този закон важи за всички вероизповедания. Днес премиерът Бойко Борисов заяви, че никога няма да допусне нов Възродителен процес. Аз също съм бил там като войник и си спомням мъката, тъгата, омразата. България не трябва да допуска това нещо да се повтаря", категоричен беше Манев.

"Не мога да коментирам предложението на г-н Рамадан Аталай за промени в правилника за работа на парламента. От ДПС да внесат предложението, ще го разгледаме и обсъдим. Трябва да изчакаме и да видим. Не знам за какви очи и физиономии говори г-н Аталай", каза още депутатът от ГЕРБ.

"Ясно заявихме какво ще бъде нашето предложение за Изборния кодекс - да се върнат старите преференции. Преференциите са вътрешнопартийна мажоритарност. В ГЕРБ никога не сме правили политика напук. Ние се съобразяваме с мнението на хората и държавността. Политика не се прави с невлизане в парламента и инат", категоричен беше Манев.