"На протеста вече няма хора. Манолова, Радев, Бабикян, Лупи убиха протеста. Аз вървях пеша, за да стигна до телевизията. Видях двама протестиращи да си правят селфита и да си говорят: "Еба*ме им ма*ката на тия". Извинявам се за думите си, но това чух от тези двама провокатори", това каза в предаването "Още от деня" по БНТ депутатът и лидер на "Воля" Веселин Марешки, който коментира продължаващите антиправителствени протести.

"20-30 човека са блокирали "Орлов мост" и създават хаос. Това е протестът в момента. Знаете ли колко хора са блокирани. Сред тях сигурно има болни, бременни.

Сигнал до БЛИЦ: София е парализирана! Положението е кошмарно СНИМКИ/БЛИЦ TV

20 лумпени опорочиха протеста. Тези лумпени изгониха младите и справедливо протестиращи граждани. След 6-7 месеца има редовни избори. Там се протестира, с бюлетина", продължи Марешки.
 
"Аз съм готов веднага да си подам оставката, но това трябва да направи и Румен Радев. Няма как да допуснем той и БСП да влязат през задния вход във властта. БСП искат да си седят в парламента и да прибират по 1 млн. лева на месец от субсидии.

Това е пир по време на чума. Хората гладуват, бизнеси фалират, а БСП нищо не правят и си прибират по един милион. Къде са интересите на българските граждани?", попита той.
 
"Хората искат оставки, нека всички подадем оставки, но няма никаква логика правителството да подава оставка 6-7 месеца преди редовните избори.

БСП и Румен Радев напират, за да налапат кокала, защото са много изгладнели. Искат да направят служебно правителство.

Видяхме първото служебно правителство на Радев. Само за "Грипените" се работеше. Мога да ви кажа, че на КСНС при президента винаги се е говорило само за самолети. За нищо друго.

Вторият служебен кабинет явно също само за "Грипените" ще говорят", прогнозира Веселин Марешки.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!