Марешки с палава закана към БСП: Искате да ви напляскат по някои други места!

Според последното изследване 56% от българите или около 4 млн. не искат предсрочни избори. Когато БСП иска предсрочни избори върви срещу тези български граждани. Това каза в декларация лидерът на „Воля“ Веселин Марешки.

„Вчера беше полезен ден за мен. Таско Ерменков от БСП ме вдъхнови да се заровя в числата и да се опитам да направя анализ“, посочи той.

„Президентът Петър Стоянов също като президента Румен Радев е бил избран от 2,5 млн. граждани, но не виждам той да бъде толкова любим на БСП“, коментира Веселин Марешки, цитиран от Фокус.

Цирковете в парламента не спират: Свиленски е Пирински, Марешки не бил патерица, а счупен бастун 

„Около 7 млн. българи не искат харчене на пари за различни играчки за превъоръжаване и то като са взети от техния джоб“, обяви лидерът на „Воля“. 

„Резултатът на ГЕРБ спрямо този на БСП е с 6,55% по-висок“, посочи той. 

Цяла България гледа парламента, където ври и кипи, а Марешки от трибуната изнагля и си направи...! 

„И на мен не ми харесват тези резултати. Искам нашият да е по-висок, но това е социологията“, допълни Веселин Марешки. 

„Радвам се, че Таско Ерменков ме вдъхнови да се заровя в числата и да видя истината“, коментира Марешки. 

„Надявам се това, което казах да „отвори очите“ на БСП. Да работим малко по-сериозно, ефективно и полезно за интересите на българските граждани. върви срещу тези български граждани. И сега, когато искате такива избори, искате да ви напляскат по някои други места, а не по тези, за които вчера се говореше тук“, каза още лидерът на „Воля“.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!