Маргарита Генчева: Гръбнакът на една силна и здрава икономика е малкият и средният бизнес, който е смачкан

Десетилетия наред слушаме как в Силистра ще се строи мост над река Дунав, за връзка с румънския град Кълъраш

Всяка кампания в Силистра на казионните партии започва и завършва с този мост. Не изневериха на навика си и сега – партиите на сглобката също дъвчат тази дъвка на предизборните си срещи – тема, която е далеч от ежедневните и реални проблеми на града. Гледам реакциите на хората и се радвам на завръщащия се здрав разум: нито един възторжен коментар, изключително критични и трезвомислещи, силистренци са здраво стъпили на земята.

Ние от „Възраждане“ няма да обещаваме мостове над Дунав. Искаме обаче да градим едни други мостове – между хората. В днешното време на отчуждение, искаме да покажем един нов морал в политиката и едно ново отношение към хората, да ги обединим в една обща кауза – каузата на България, единна, свободна и просперираща.

Като отговорна партия, ние възприемаме гласовете на избирателите, дадени за нас, като доверие, което трябва да оправдаваме всеки ден, с всичките си действия.

За да можем да гледаме избирателите си в очите. Затова и сме ежедневно сред тях, на улицата. Разговаряме, слушаме ги, чуваме ги. За нас това доверие е огромна отговорност и ние нямаме право да злоупотребяваме с него. Това заяви кандидатът за народен представител от листата на „Възраждане“ в 20 МИР – Силистра Маргарита Генчева.

Като кандидат от Силистренска област, Генчева се фокусира да работи по няколко приоритета, единият от тях е подобряването на жизнения стандарт на хората в областта.

Един от ключовите проблеми, които жителите на града споделят с болка, е изключително ниският жизнен стандарт на жителите от областта, който спадна в последните години и вече убедително държи последното място в страната.

Десетилетия наред в тази прекрасна и плодородна добруджанска земя малките производители и предприемачи бяха мачкани и притискани от групировки и лобита.

Как ние от „Възраждане“ виждаме решаването на този проблем – ние сме убедени, че гръбнакът на една силна и здрава икономика е точно малкият и средният бизнес, малките ферми, малките производители, затова на национално ниво следва да се предприемат всички възможни мерки и механизми за насърчаването им. Има два ключови подхода – облекчения и подкрепа. Убедена съм, че хората по природа са предприемчиви. Добруджанецът е много трудолюбив. Добруджанецът обича земята си. Трябва му малко насърчение от страна на държавата, което не се е случвало в последните години.

Българските граждани могат да дадат доверието си на „Възраждане“ с номер 12 в бюлетината.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!