Марков получи удар от неочаквано място

Аз бих се срамувала зверски, ако 1183 човека от общо 1895 ми се присмиват на сериозния текст, заяви Лилия Божкова

"На мястото на Марков бих се срамувала зверски" - това категорично мнение изрази председателят на Националното сдружение за закрила на българските деца и семейства Лилия Божкова.

Ето какво още каза тя в пост в личния й фейсбук профил (публикуваме думите й без редакторска намеса):

"Явно е, че сагата на техни величества няма да спре току така и цяло лято ще се забавляваме с техните живи включвания и публикации в отговор на живите включвания.

И аз да бях на мястото на схемаджията и аз нямаше да съм съгласна да дам наготово труда си на някой.

"Всъщност.. знам какво значи да ти откраднат труда, да развиват обществена дейност с идеите ти и тези на съмишлениците ти (поради липса на свои) при това с користни цели, като събират пари на организиран от тях протест в подкрепа на..."идеята" при това в кутии  без да има каквато и да е отчетност, а изплувалите на повърхността имена да гонят политическа кариера. Усещането е неприятно. 

Само прочетете какво е написал човека с прякор "полковник" :

"От днес прекратявам моето участие във всички срещи с обществеността, организирани от ПП "Величие"!

Призовавам моите последователи и симпатизанти, да разпространят във всички населени места, в страната и извън нея, че ПП "Величие" е само и единствено господин Ивелин Михайлов и неговата псевдо икономическа групировка от сламени и зависими хора. Както и, че целите на тази организация не са партийни, нито идеални.
Доказателствата предстоят! Подредени, проверени и годни."

Скъпи приятели, аз бих се срамувала зверски, ако 1183 човека от общо 1895 ми се присмиват на сериозния текст", заяви Лилия Божкова.