Мартин Захариев получи мощна подкрепа от СЗБ и БАЗ за министър на туризма 

Той е доказан професионалист със сериозни заслуги за развитието и укрепването на бранша, казват от Българската асоциация на заведенията и Сдружението на заведенията в България

Българската асоциация на заведенията (БАЗ) и Сдружението на заведенията в България (СЗБ) изразяват своята подкрепа за кандидатурата на Мартин Захариев за министър на туризма. 

"Господин Захариев е доказан професионалист със сериозни заслуги за развитието и укрепването на бранша. През последните години на различни кризи той бе деен участник в спасяването и укрепването на сектора и неговият принос за спасяването на българския туризъм е безспорен. 

Изключително важна е експертизата на Мартин Захариев в маркетинга и рекламата – сфери, които задължително трябва да се развият, за да получи туризма ни достойна презентация на международните пазари. 

Водени от горното, изразяваме категоричното си мнение, че Мартин Захариев е подходяща кандидатура за министър на туризма и ако предложеното от кандидата за премиер Николай Габровски правителство бъде прието, той ще получи кредит на доверие от наша страна", казват от СЗБ и БАЗ.

БЛИЦ припомня, че името на Мартин Захариев се появи в понеделник часове преди проф. Габровски да обяви всички имена на министрите от кабинета, който предложи.