Мая Манолова показа уникални ретро СНИМКИ и доведе внука си в ефир

Кандидатът за кмет на София отговори на критиките на Бойко Борисов

Две седмици преди местни избори, независимият кандидат за кмет на София Мая Манолова разкри подробности за личния живот, семейството и приятелите си.
 
В студиото на „Тази сутрин” по bTV тя беше заедно с дъщеря си Ралица и внука си Максим.
 


Манолова сподели, че разликата между това да си майка и да си баба – е огромна. „Едното е задължение, другото е удоволствие. В единия случай имаш отговорности, а в другия има любов без ангажименти. Имаш отговорност да възпитаваш, когато си майка и да глезиш, когато си баба”, сподели още тя.
 


Ралица разказа, Мая Манолова е била страхотна майка, но е по-добра като баба. Кандидатът за кмет на столицата посочи, че е станала майка на 21 години.
 


 „На 21 е по-лесно да си майка, още не осъзнаваш огромните отговорности. Тогава човек иска да прави кариера, да се развива, а децата ги приемаш като даденост, въпреки че те са най-важното.
 
Сега си давам сметка, че съм могла да бъда още по-добра майка, като гледам Ралица”, каза Манолова и допълни, че харесва зет си.
 
Дъщерята на Манолова заяви, че майка ѝ е добра домакиня и обича да готви. Най-често я критикува, че закъснява за срещи, дава ѝ съвети за стайлинга и визията ѝ. Ралица посочи, че най-трудният момент в живота им е, когато разбират, че Мая Манолова има рак.
 


Мая Манолова каза още, че съпругът ѝ Ангел Найденов я подкрепя в битката ѝ за кметския стол, но има и критики. Тя сподели, че са се запознали по телефона.
 
„Аз бях за първи път кандидат за народен представител, бях трета в листата и се готвех за дебати. Една от темите беше „Сигурност и отбрана”, посъветваха ме да се обърна към него. Така се запознахме, аз казах: „Добър ден, търся Ангел Найденов, аз съм Мая Манолова, бихте ли ми разказали кое е най-важното в областта на отбраната и сигурността”, разказа тя и допълни, че той я е гледал, а впоследствие са се запознали и лично.
 
Кандидатът за столичен градоначалник определи съпруга си като „Гугъл”, защото знае всичко, може да анализира проблемите и да намира лесно решение.
 


Относно коментара на премиера Бойко Борисов, че битката за София е решена и тя няма шанс, защото няма кандидати за обществени съветници, Манолова отговори, че не дължи нищо министър-председателя. Тя допълни, че той не казва истината относно отношенията между тях.
 
„С какво ми помогна той неговата парламентарна група? С това, че сложиха „на трупчета” Закона за банките” или бързите кредити, колекторите, наказателната лихва? Аз съм абсолютно блокирана от този човек и неговата парламентарна група.
 
Нашите срещи през последната година бяха две. Този човек не казва истината, знам, че за него залогът е голям и ще брани властта със зъби и нокти”, заяви Манолова.
 
По думите ѝ е имало атаки срещу нея и цялото ѝ семейство, за да бъде дискредитирана.