Миро на Лена натири Киро в НС, ето как

Горкото момче, този емоционален отпечатък ще му остане завинаги, заяви журналистката Калина Андролова

„У Миро на Лена се наблюдава нездрава парламентарна активност, явно като компенсация за публичното унижение, което преживя по време на кабинета "Петков". Горкото момче“ – с тези думи журналистката Калина Андролова започна пост в личния си фейсбук профил. 

„Изглежда свястно, работливо и неглупаво. 

Този емоционален отпечатък ще му остане завинаги. Просто всеки в живота среща своите загуби, попада в неочаквани силни трусове, и трябва да реши дали да го изграждат и да расте, или да го смачкат; емоционалната енергия и тревожност е една, зависи накъде ще я насочиш, да те движи и да те разширява към света или да те дълбае навътре и да затваря възможностите ти. 

Миро интуитивно е решил да обърне сюжета, използвайки за вътрешно гориво падението на Кирил Петков. Което е чудесно. Нещата от живота. 

Лена Бориславова е бременна?! Жена я видя да...

Аз обичам хора, които могат да се изправят, и да продължават докато ги боли. Болката има двойствена същност. Отнема и дарява едновременно. Всички я чувстват в някакви моменти от живота си, но малцина умеят да я употребяват благодарно като красив инструмент за себеизграждане...“, допълни тя по повод активността, която годеникът на Лена Бориславова показва в последните дни в Народното събрание (НС).


 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук