Нов коварен ход срещу проатлантическата посока на България е замислил наместникът на Москва в държавата ни Румен Радев, познат в политическите среди и като мистър "Кеш".

За целта, Радев е дръпнал конците на близката до него партия ИТН, за да задейства подмолния си сценарий.

БЛИЦ научи, че по поръчение на господаря си Слави Трифонов, Тошко Йорданов се е обадил на шефката на ЦИК Камелия Нейкова, на която е предал следното послание: "Правата вяра е Доган".

Повратливата предводителка на ЦИК е разбрала какво се иска от нея и веднага се е заела да изпълни волята на тандема Радев - Ахмед Доган.

Медията ни узна, че Нейкова е дала интифа на отцепниците на Доган, че могат да бъдат сигурни, че ще получат желаната от тях регистрация за явяване на избори. Нещо повече - на дерибеите било подробно обяснено, че ЦИК ще откаже регистрация на "ДПС-Ново начало" на Делян Пеевски и на "ДПС - Демокрация, права и свободи".

Отцепниците, обаче получили указание, че когато двете коалиции получат отказ, те веднага трябва да внесат за регистрация ДПС в първоначалния му вид, което се представлява заедно и поотделно от Пеевски и Чакъров и то незабавно ще получи зелена светлина за участие в предсрочния вот. По този начин ръководената от Нейкова ЦИК планирала да гилотинира "ДПС - Ново начало" от изборната надпревара, а да пусне в нея ДПС с формалния лидер Джевдет Чакъров. По нейни указания отцепниците вече са внесли държавна такса и са подготвили необходимия брой подписи.

Замисълът на мистър "Кеш" има още по-далечна перспектива. Както неведнъж сме писали, Радев се готви да узурпира цялата държавна власт при положение, че след изборите през есента за пореден път не се сформира редовен кабинет.

Тогава Радев планира да яхне изпълнителната власт като премиер, а неговото място в президентството да бъде заето от вицето му Йотова. Цяла кохорта от близки до Кремъл олигарси финансира подмолните действия на президента.

Единственият, който може да спре прокремълския сценарий на Радев се казва Делян Пеевски. 

Това е и основната причина мистър "Кеш" всячески да се опитва да спре партията на легитимния председател на ДПС от изборите.

Радев и компания, обаче трябва да са наясно, че мръсните им номера са разобличени, а българските граждани няма да позволят за пореден път да бъдат използвани в угода на група хора, които за пореден път искат да се обогатят на техен гръб.

Все повече хора разбират и за охолния живот на почетния председател Ахмед Доган, който с помощта на аверите си като Вълка, е трупал богатствата си на техен гръб близо 35 години.

Знае го и Доган, който остава все по-сам...