Мистър "Кеш", защо се криеш, скоро идва game over

Очевидно Радев и Селският кръчмар Копринков са изпаднали в паника и вероятно са се спотаили в малкото населено място Труд

Известният с прозвището Мистър "Кеш" - така наречен президент Румен Радев, се е окопал дълбоко и упорито и не иска да назначи служебен премиер. Пионките му от прокремълската партия "Възраждане", ПП и отцепниците на Доган очевидно не могат да изпълнят повелията от "Дондуков" 2 и да сменят проатлантическата шефка на парламента Рая Назарян с креатура на Кремъл.

Очевидно Радев и Селският кръчмар Копринков са изпаднали в паника и вероятно са се спотаили в малкото населено място Труд.

Дни наред Мистър "Кеш" се прави на ударен и бяга от отговорност с назначаването на изпълнителната власт. 

За българския народ става все по-ясно, че пъкленият план на Радев и Копринков удря на камък и те няма да могат да редят пъзела чрез назначаване на свои премиер и вътрешен министър, с които да правят "ала-бала" на задаващите се предсрочни избори.

Улисани в правенето на несметни богатства Мистър "Кеш" и Селският кръчмар забравят, че скоро ще им бъде потърсена отговорност.

Ясно е къде са складирани торбите с пари и варелите от ТКЗС-тата, в които са тъпкани бали с финикийски знаци. 

Ужасният политически край на Радев и водената от него прокремълска кохорта вече наближава. Добре е Мистър "Кеш" и Копринков да седнат и да разберат, че се задава game over и зависимостите им вече излизат на бял свят. 

Действителността ще ги удари право в десетката и ще ги торпилира право на политическото бунище, където вече ги чакат главатарите на криминалната приватизация, която ограби надеждите и мечтите на няколко поколения наши сънародници.