Митов в комична случка с полицай и страшна буря! В основата е Борисов ВИДЕО

ЕНП е зад нас, а ЕК също знае какво се случва в България и на никого от тях не му харесва, каза той

"На 11 юли пак ще бием и в това няма съмнение", това заяви зам.-председателят на ГЕРБ Даниел Митов на партийно събитие в Бургас.

Той говори пред привържениците на партията на Бойко Борисов, но същевременно разказа и много интересна история, която му се е случила вчера.

"Бяхме пред Народния театър в центъра на София, в един момент се заоблачи. Облаците бяха много лоши и черни и започна леко да ръми. Прибрахме си масичката", започна историята си Митов.

И продължи: "Изведнъж пристигна много любезен полицай, който ни пита какво правим. Ние му казахме, че правим кампания. Той ни каза: "Само внимавайте, защото се задава страшна буря, откъм Банкя идва".

Ледени късове помляха Кърджалийско, страшна буря вилнее край София ВИДЕО

А ние му отговорихме през смях: "Тази буря я знаем, но тя не ни плаши, да му мислят нашите опоненти".

Важен детайл е, че лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов родом е от Банкя, където живее и към днешна дата.

Митов коментира и посещението си в Брюксел.

"Искам да подкрепя думите на Адемов, че ЕНП е зад нас. ЕК също знае какво се случва в България и на никого от тях не му харесва. Те виждат как опонентите ни злоупотребяват с духа на конституцията. Направили са служебен кабинет, който се стреми да наруши устройството и замисъла на конституцията", добави зам.-председателят на ГЕРБ.

"Служебният кабинет единствено може да подготвя честни и прозрачни избори и да осигури нормално функциониране на администрацията. А те уволняват, плашат, опитват се да ни потиснат преди изборите да не идем да гласуваме, но на 11-ти отиваме всички", категоричен бе Митов.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!