Наглост! Министрите на Герджиков продължават да се возят на държавни мерцедеси! Газят заповед на Бойко Борисов

Само финансовият шеф Кирил Ананиев ходи със собствен транспорт до работното си място

Служебните министри от правителството на Герджиков продължават нагло да газят заповедта на Бойко Борисов, с която от април м.г. НСО не обслужва Министерския съвет, научи БЛИЦ.

Медията ни първа описа как още в петък новите членове на кабинета побързаха да се настанят на кожените кресла на държавните лимузини. Явно нито един от новите временни първенци не си е взел поука и сега те с пълна сила черпят от облагите на властта.



Скандално е поведението на близката до боса на "Капитал" Иво Прокопиев вицепремиерка Малина Крумова и колегите й Теодор Седларски, Стела Балтова и Николай Павлов, които не правят и стъпка без автомобилите на Националната служба за охрана.

Явно хората на Герджиков са забравили, че целта им е да организират честни и прозрачни избори, а не косвено да грабят като хиени от парите на данъкоплатците.

Единственият представител на кабинета, който ходи на собствен ход до работното си място е финансовият министър Кирил Ананиев. Неговият пример, обаче засега не е последван от временните носители на служебни постове.
 
Кирил Ананиев е единственият, който ходи пеша на работа от министрите на Герджиков

Ако продължават по същия начин, служебните министри ще пръснат поне 1 милион лева за държавен бензин и дизел. Парите разбира се ще дойдат от данъците, но явно това изобщо не трогва носителите на привилегии.

За тях е по-важно да ги видят с черен мерцедес със син буркан пред панелните им блокове, отколкото да полагат усилия в полза роду!