„Бяха трудни мандати, но за всеки един град сме направили нещо, което е важно. Това са стотици кметове.

Идвахме насам и спряхме на бензиностанция да зареждаме. Гледам десетина здрави момчета. Единият от тях Бадр Хари и екипът му. Дойдоха да се снимат. Тръгнали към Бургас да правят гала“, заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в Пазарджик по време на представянето на кандидат-кметовете в областта.

„Похарчиха парите пред очите ви, докато лъжеха че ГЕРБ краде и сега Пазарджик няма Околовръстно. В момента парламентът трябва да реши законите за енергетиката, пътната карта и други. Ние сме категорични, приехме решение какво трябва да се направи.  

За три години колко блокове санирахте? Нула! Какво направихте през тези 3 години? Строяхме пътища до училища, до джамиите. Хората ни посрещаха. 500 милиона влагахме в Родопите. И не само в този район. Но еврофондовете спряха. През годините сме се отнасяли към кметовете еднакво, без значение от коя партия са. И сега, като се видим, се отнасят с носталгия към това време.

Сега надеждата е, че това ще е лош сън, ще дойдат ротациите. Но парите ги няма. Няма инвестиции, избягаха работниците. Магистрала „Хемус“ щеше да е готова, а сега ще се прави три пъти по-скъпа“, добави още той.

Борисов заяви, че отива на кампания без оптимизъм.

„Говорихме всеки ден за Шенген. Преди 3 години миграцията беше 0. Този проблем беше ликвидиран. Ще се опитаме нещо да направим.

Сега пред мен имитират желание. Надежда има“ - така Борисов нахока управляващите от ПП-ДБ.

Ако загубим изборите, ще стане много зле в градовете. Успехът и победата ще ни дадат възможност да бъдем по-твърди и по-организирани, за да можем да ви помогнем“, завърши лидерът на ГЕРБ от трибуната в Пазарджик.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук