Когато направих Дунав Мост 2, а отиде Мишо Михов и Орешарски не беше ли лицемерно. А задръстванията на Богров, точно паднахме от власт. Едно розово мискюнче отиде да открива вместо нас. Това коментира поремиерът Бойко Борисов по повод на колко обекта е присъствал на откриването им в послдените години в ефира на Нова телевизия.

„А кога сме спрели. Чакайте сега задавате въпрос умишлено за да излезне, че сме лоши. Когато станах кмет идвахте на работа по един коларски път в Нова телевизия. Тангента беше само 2 платна. Кога е било това? А къде беше северната тангента. Това беше само преди 5 години бе, човек“, обърна се премиерът към Николаев и допълни „Да спра да строя за 2 месеца заради изборите ли", запита Борисов.

Водещият от своя страна каза: „Не ми се карайте“.

„Аз не се карам, обяснявам. Всичко правя със сърце и душа“, заяви Борисов.

Той от своя страна се обърна към Аделина Радева: „Нека ви попитам и аз нещо Вие сте домакиня, ремонт вкъщи правили ли сте? Майстор викали ли сте? Предполага се, че вие сте си го избрали, а не с конкурс, предполага се, че му плащате колкото поиска“, заяви премиерът, на което получи отвърдителни отговори.

„Разбрала съм едно нещо за българските майстори, че трябва да им се стои на главата“, допълни още водещата.

„Това е български майстор. Трябва да му се стои на главата. Отивам да видя какво е направил и го питам тая фуга що е така бе майсторе. Едно време са го правили само затворници и трудоваци“, коментира още премиерът.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!