Николай Марков избесня, доповръща му се, заговори за "ивилинчу от село горно уйно"

Нулева толерантност към свои и чужди. И ако има изненадани, значи са били глухи по време на кампанията, припомни той

Повръща ми се от боклуци, пълни измекяри! Не тръгнах към властта, за да обслужвам нечии престъпни бизнеси. Никога не съм преговарял с престъпници и терористи. Писна ми! Нулева толерантност към свои и чужди. Тези остри думи написа лидера на партия „Величие“ Николай Марков в няколко свои последователни поста във Фейсбук.

Ето какво написа още той: 

Ще победя страстите на нечестивия! И сам ще го направя.

Не е далеч времето, когато и всички заблудени овце ще разберат, че не аз съм съм предал каузата и не аз съм имал зависимости. Няма предпоставки да имам такива. Ще разберат и историческата ни роля в днешните събития, за която роля днес са напълно слепи. Винаги съм знаел какво правя!

Дори днес да изглежда всичко изгубено, утре ще видите, че е точно обратното. Политическата игра на голямата шахматна дъска не е за всяка глава и само доверието в играчите може да ви опази от собственото ви незнание и глупост. Търпение! То е ключа към успеха. Ако сте сприхави и лабилни хора, по-добре се занимавайте с битови неща, не с политика. Последната, често е мръсна работа, но само единици могат да останат чисти в нея.

Правя каквото трябва! С нулева толерантност към свои и чужди.

 

Писна ми! Простете.

Айде и вечния неуспял кандидат за всички постове в общините, държавата и света пааскооов, се включи в жабешкия хор на необразования, арогантен но силно амбициозен ивилинчу от село горно уйно.

Защото пословичния с малоумните си измишльотини анало-облизатор и пълен пасквил пааскооов, не може да разбере с патешкия си маломерен мозък, че ИСТИНАТА е запечатана в държавни документи. Конкретни документи, а не в неговите изсмукани от пръстите измишльотини по всички теми. С които манипулира денонощно точно една шепа пълни лумпени.

Но който взима пари от престъпници, за да подмива нааканите им задници, не му пука каква е истината!!! Важно е да се похвали пред жена си, че и той завалията е донесъл някой лев вкъщи. И тя да не разбере какво лайно е мъжа й.

Повръща ми се вече от боклуци! Пълни измекяри.

Напомням.

Нулева толерантност към свои и чужди. И ако има изненадани, значи са били глухи по време на кампанията. Не тръгнах към властта, за да обслужвам нечии престъпни бизнеси.

Нито имам нужда от облаги. Който вдигне престъпната си глава ще бъде профилактиран – свой или чужд. Никога не съм преговарял с престъпници и терористи. България ще бъде свободна и демократична страна, само ако унищожи престъпниците – скрити и явни.

Безмилостно.

А повечето от тях са дрисльовци! С претенции.