Нинова изплаши България заради опасните мигранти: Убийци и изнасилвачи се разхождат сред нас! ВИДЕО

Факт е, че кацат тези самолети в пълна мистерия и тайна! Крият се от таблата на летището, свалят ги зад някакви паравани тези хора, заяви лидерът на БСП

Лидерът на БСП Корнелия Нинова изправи косите на всички, изнасяйки смразяващи подробности за опасни мигранти, осъдени за убийства, изнасилвания, грабежи и пране на пари, които са върнати у нас от Германия със самолет.

Нинова обяви от трибуната на Народното събрание (НС), че от Мюнхен към България са репатрирани с малък чартър 23-ма мигранти. Шестима от тях са осъдени "наред с други неща за убийство, непредумишлено убийство, тежка телесна повреда, сексуални престъпления, отежняващи грабежи, пране на пари".

Снимка: Георги КОЛЕВ, БЛИЦ

Лидерът на БСП се позова на документ на Баварската държавна служба за убежище и регистриране, а справка показа, че става дума за прессъобщение на сайта на институцията.

"Беше и е важно за Държавната служба по убежища и репатриране по всяко време да дава приоритет на връщащите се престъпници, които трябва да напуснат страната, подчерта Аксел Щрьолайн, президент на Баварската държавна служба за убежище и регистриране", цитира Нинова още от прессъобщението, публикувано на 8 февруари.

Нинова използва съобщението, за да атакува управляващите за договорените условия за присъединяване на България към Шенген и попита дали е ставало дума за това, "че ще се предпочитат" престъпници.

Вицепремиерът и министър на външните работи Мария Габриел отговори: "Информацията ще бъде проверена, но реферира към Министерството на вътрешните работи".

Информацията, която Нинова изнесе, вбеси и лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, който заяви, че ако това е вярно, то това е катастрофа.

Малко по-късно в кулоарите на парламента Нинова заяви: "Срещу половинчат... или почти никакъв Шенген са поели ангажимент. Да, по Дъблинското споразумение, но вижте за какво - България наистина ще се превърне в центъра на престъпници.

Къде са тези хора? Те са в България, но къде са - трябва да са в затвора, след като Германия твърди, че са осъдени с влезли в сила присъди, а вероятно се разхождат някъде свободно между нас из българските улици.

Разчитали са на това тази истина да не се разкрие. Разберете, че това, което се случва е изключително опасно, защото това вероятно е началото. Нещата тръгнаха от Австрия, а ето и Германия се присъединява към връщане на мигранти.

Те няма да ни върнат лекари и инженери, а убийци, изнасилвачи и перачи на пари! Това нещо трябва да се спре!

Факт е, че кацат тези самолети в пълна мистерия и тайна! Крият се от таблата на летището, свалят ги зад някакви паравани тези хора.

Искаме истината и искаме това да се спря! България не може да бъде гето на изнасилвачи и престъпници от Афганистан и Сирия!", отсече Нинова и поясни, че "погубват държавата с веки изминал ден".

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук