Нинова посече "разочарованието" ПП-ДБ и...

Лидерът на БСП бе категорична, че левицата няма да работи с ГЕРБ и за тях моделът "Борисов" е червена линия

Това, че може да има нови избори наесен е опорка, която работи за ГЕРБ и ДПС - за електоратите, които са под строй и за ниска избирателна активност, която ни лишава от легитимност. Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова пред Нова нюз. 

"Нека да работим за стабилно редовно правителство и за това хората да гласуват масово", допълни тя. 

Нинова е категорична, че БСП няма да работи с ГЕРБ и за тях моделът "Борисов" е червена линия. 

"ПП-ДБ едно обещават, а друго правят. Ние каквото обещаем - това правим", допълни тя. 

"Моделът "ГЕРБ" е злото за България и не бива да допускаме да се връща. Виждаме, че се внушава, че ГЕРБ и ДПС могат да направят 121 депутата и Борисов да стане премиер.

Борисов си сменя мнението сутрин, обед и вечер. ДПС винаги са им бил скрит партньор, а със сглобката - официален партньор.

Важен е резултата. ГЕРБ-ДПС е лош вариант и трябва да се търси друга форма на управление. Това няма да бъде стабилно", поясни Нинова. 

Според нея партийни сглобки с партиите за БСП не е удачен вариант. 

"Само надпартийно, експертно, програмно правителство със срок и задачи", посочи тя като перфектен вариант за управление и уточни, че лидерите на партиите също не трябва да участват. 

Тя е уверена, че БСП е единствената алтернатива за стабилно правителство. Нинова коментира и записите на ПП-ДБ, където се чува и нейното име. 

"Чухме задкулисие, некоректни разговори, заговори за различни варианти как да се превземат службите и да се подсигурят пари за изборите.

Тези записи са поредните, това е повторение.

Записите от преди година бяха също фрапиращи. Разговаряше се как да се изпере Борисов и да се прави "ала-бала" с машините", припомни тя. 

За нея лично ПП-ДБ са огромно разочарование

Купуването и продаването на гласове е престъпление!