Нов обрат: Цветанов отново заработва в парламента, но...

На 27 март той обяви, че подава оставка като председател на ПГ на ГЕРБ и напуска Народното събрание като депутат и в същото време остана начело на предизборния щаб на партията за европейските избори, които трябва да се проведат на 26 май

Цветан Цветанов ще продължи да работи за парламента, но като нещатен сътрудник, съобщава bTV. Цветанов, който подаде оставка от всички постове в Народното събрание преди по малко от две седмици, вече фигурира като сътрудник на политическа партия ГЕРБ.

В графата, в която трябва да се впише област, в която ще сътрудничи, е написана позицията му в партията.

На 27 март Цветан Цветанов обяви, че подава оставка като председател на ПГ на ГЕРБ и напуска Народното събрание като депутат. В същото време той остана начело на предизборния щаб на партията за европейските избори, които трябва да се проведат на 26 май.

Причината за оставката на Цветанов е скандалът с покупката на големи жилища в луксозни сгради, строени от „Артекс”. Вторият човек в ГЕРБ се е сдобил с имот в желания столичен квартал „Изток” на цена в пъти по-ниска от иначе предлаганите от фирмата цени на квадрат.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!