Нова партия на политическия небосклон, предвождат я неочаквани лица

ПЪН ще е абревиатурата на партията на Аврамов, чието пълно име ще е "Политическият ъгъл на народа"

Нова партия ще участва на изборите на 20 октомври. Партия ПЪН ще атакува парламента. Тя е проект на любимия на цяла България артист Филип Аврамов, съобщава "Стандарт".

Звездата от „Домашен арест” обяви, че временно слиза от театралната сцена, за да излезе на политическата.

След края на представлението си "Защото съм известен" в София Аврамов анонсира политическия си проект. Дотук се знае, че в него ще се включат и други известни артисти.

ПЪН ще е абревиатурата на партията на Аврамов, чието пълно име ще е "Политическият ъгъл на народа". Официалното й основаване е планирано за 9 септември в "Кино Кабана" в столицата. Аврамов анонсира само имената на двамата свои най-твърди подръжници - актрисата Мая Бежанска и режисьорът Николай Гундеров. Целта на Фицата обаче е да събере нужните му 2500 подписа, за да може да участва на изборите.

Твърдото намерение на Филип Аврамов е да се регистрират за участие на изборите на 20 октомври.

Фицата направи от сцената първото си политическо обръщение.

Ето какво гласи то:

След достатъчно неуспешни опита от началото на родната демокрация да бъда поканен в различни политически формации и движения и след ясната ми гражданска позиция от години наред, най накрая взех своето НАДпартийно решение да направя политическа партия, с която да се явя на ЕНТИТЕ поредни избори в последните две години. Очевидно е , че демокрацията има нужда от мен ! Или аз от нея !

За някои живота преминава в много семейни, работни, интимни, криминални, фатнални и батални моменти, но много малко са историческите.

Уважаема, публико, госпожи и господа, другари и другарки - Присъствате точно на такъв исторически момент. Историята избра вас, за да обявя абсолютно законно , трезво, съзнателно обмислено и визионерски създаването и регистрирането на партия ПЪН съкратено от името и - „Политическият ъгъл на народа" .

Защо? Защото всички хора, които живеем в тази страна сме поставени в ъгъла. Ако това ви звучи прекалено елитарно, имаме и резервен вариант - „Партията нЪ нещастниците", тъй като разбрахме, че не задължително да си образован или интелектуално извисен, за да станеш политик в България, а и по света.

Съвсем логично, щом аз я основавам, това е единствената партия с един член – Моят. Но за да не бъда упрекван в егоцентричност и тоталитарност, каня в следващият месец всички които искат да се присъединят към мен, за да умножим членовете си !

Това може да стане, напълно законно, като отворите профилите ми в социалните мрежи и се информирате за всяка стъпка. Партията няма пари за реклама, нашата партия очаква обаче вашите гласове напълно безплатно. Партията няма и външна политика, защото тя така или иначе вече е разпределена и решена от повече ЧЛЕНОВЕ на световната конспирация.

Ние не ви обещаваме абсолютно нищо! Казвам ние, защото говоря в бъдеще време, когато съм убеден че ще се намерят стотици мераклии да станат ЧЛЕНОВЕ !

Платформа не ни е нужна, защо вече е доказано, че никой не ги чете и на никой не му пука какво е написано. Така че няма да хабим ресурс в излишни напъни. Разбира се, ако ни задължат, ще копи пействаме, от другите, те така или иначе няма да разберат.

Призовавам всички, които не са гласували напоследък, да гласуват за нас, защото те са повече от гласувалите. Затова и ние ще се стремим към този електорат.

Тъй като в днешна дата съм си сам Член, който още си се търси сам, но до 1 месец ще намери съмишленици ЧЛЕНОВЕ с които да си се намерим. Тогава вече ще решим и да не се коалираме с никого и да не се цепим. РАЗБИРА СЕ АКО ВСЕ ПАК някой се отцепи от нас ние сме демократична партия и той, може да се върне, ако е отцепил части от други партии, които да ни донесе в цялост.

Отсега декралирам, че Ние не признаваме никаква опозиция, защото идваме подготвени и вече си имаме своя - в лицето на официалните ни симпантизанти – Бежанска и Гундеров.

Нашите цели са краткосрочни. Сега ще обявя само 7 от 7034 -те, които сме си поставили

- Основната ни партийна цел е да получим толкова гласове, колкото са достатъчни за получаване на държавна субсидия, без да ви даваме обяснения за какво сме я похарчили

- Корупцията трябва да бъде легализирана и узаконена!,

- Личният просперитет е приорите в полза на обществото.

- Нашето въздигане и оставане

- Падението на всички, които ни засенчват

- Изравняване на всички по височина, не по-голяма от тази на прецедателя, до пълно нивелиране. - МОЖЕ И БЕЗ ТОВА

- При протести срещу нас да се отменят действията на полицията и се включва армията (каквото е останало от нея), а при мининг в наша подкрепа да се отварят всички площади, включително и тези с ремонтите.

Останлите 7 027 цели, ще научите поетапно, защото най малкото аз не съм ги научил. А и либерализма ( не оня !!!!!!) , при нас ще е застъпен, и очакваме и силните политически лозунги, да ги наберем от бъдещите си членове и маса !

Така че Уважаема публико, госпожи и господа, другари и другарки от днес историческото събитие датира. И като всяко такова зависи и от вас бъдещите членове и исторически герои.

Завършвам все още НЕИЗВЕСТНОТО МИ амплоа с Нашият партиен поздрав „Гледам напред докато правя крачка назад".

Очаквам ви в Кино Кабана на 9 септември, където вече официално умножени членове ще учредим и партия ПЪН, където ще изготвим устав, по устава за устави.

На учредителния конгрес, конферция или както измислим името на форума - сбирщина, на входът няма да изискваме проверка или тест на хромозомата. За нас е важна бройката !

И затова още от тази минута започваме подписка в наша подкрепа, която ни е нужна за да съберем 2500 гласа, за да се регистрираме за изборите на 20 октомври.

Да пребъде партия ПЪН под път и над път и да докажем, че не сме по-глупави от тези, които вече са в парламента или само със субсидии.

УРА !