"Новите републиканци" в стрес, БСП е готова да възстанови целия Голям шлем

Мартин Димитров и обвиняемият Трайчо настръхнаха заради темата "Белене"

БСП се готви да възстанови целия Голям шлем, скочиха от "Нова република" срещу заявките за размразяване на енергийните проекти от страна на социалистите, ако дойдат на власт. В компанията прибавиха и довчерашните си коалиционни партньори от ГЕРБ, предава Канал 3.

"Искам хората да знаят, че ако се гласува за БСП и ГЕРБ, се гласува за "Белене", скочи Мартин Димитров. Той призова всички партии да си кажели още преди изборите - за или против втора атомна централа.

"Вчера видяхме намерение на правителството да увеличава капитала на "Бургас -Александруполис", добави бившият депутат от РБ. С "Белене" пък социалистите щели да фалират икономиката и държавата, защото това били 20 милиарда от парите на данъкоплатците.

Ченгетата и олигарсите надигнаха глави и отново се канят да върнат БСП във властта. Всички чухме техните планове за връщане на социализма в икономиката, заяви говорителят на новото обединение - обвиняемият бивш министър на икономиката Трайчо Трайков.

Трайков не пожела да коментира в конкретика поканата за разговор от Николай Ненчев, за да се обедини дясното. "Разговори има и ще има. Няма да влизам в детайли. Разговори с хората, които смятаме за свои политически приятели и сътрудници", каза говорителят на "Нова република". Той уточни, че все пак Гроздан Караджов не се е присъединил към тях.