Нумеролог №1 разгада новата премиерка, ето какви разкрития направи за нея

Ако тя работи в подкрепяща и приветлива среда, тогава нещата ще вървят много добре, но ако средата е враждебна, ще й е много трудно

Кандидатът за служебен премиер Горица Грънчарова-Кожарева стартира разговори за съставянето на кабинет, пише Телеграф бг.

„Ще сформирам кабинет, който да гарантира нормалното функциониране на държавата до съставяне на редовно правителство“, обеща тя.

Ще се справи ли с това – говори нумеролог №1 Ели Маринова, която изчисли важните числа в житейския път на Горица Грънчарова-Кожарева.

Припомняме, че тя е родена на 9 април 1966 г., на 58 години. Беше предложена за служебен премиер от президента на 9 август, а се очаква да застъпи поста на 20 август. Изборите по всяка вероятност ще са на 20 октомври, така че тя ще продължи да е служебен премиер още поне месец след тях.

Характеристика

Отдадена в служба на обществото – това е основната характеристика, която изтъкна нумероложката за досегашния зам.-председател на Сметната палата. Специалността на Кожарева е „Счетоводство и контрол“, занимавала се е в продължение на дълги години с одити и счетоводство.

„Много чужбина“, видя в числата Ели Маринова. И действително Кожарева участва в дейността на международни професионални организации и техните работни структури. 

Дарба

„Има политика, има и дипломация, има добра дарба на психолог, но е склонна да е малко стегната“, коментира Ели Маринова. 

22, 13 и 4, които изпъкват на преден план, са доста взискателни числа и човек не може да избяга от тях. Обикновено това е формулата на човека „Луд умора няма“.

Това нумероложката коментира така: „От една страна, като се съсредоточава, работи. От друга страна, често драматизира това, което й се случва. Има добра социална ориентация, може да се разбира с хората.

Гледа много сериозно на работата си и на задачите, които си поставя. Може да прокарва идеи, но въпреки дипломатическата си дарба е твърде стегната. Може да се каже, че ще се справи с добре, но не е много сигурно как ще я приемат хората около нея, защото в тази работа няма място за идеалисти“.

Септември, октомври и ноември са месеците, в които Горица Грънчарова-Кожарева ще даде всичко от себе си, но за нея ключов месец ще е декември. 

Имало е 18 години в живота на новия служебен премиер, които са били изключително напрегнати, но тя е преминала през изпитанията. „Може да говори и с царя, и с клошаря, но тук не са важни толкова личните й качества.

Трета лична година има отношение към средата, в която работи и се развива човек. Ако тя работи в подкрепяща и приветлива среда, тогава нещата ще вървят много добре. Но ако средата е враждебна, ще й е много трудно“, прогнозира нумероложката Ели Маринова.