От "ДРОМ" искат разследване на инцидента с врязал се ТИР в къща в Лом

Лидерът на партията Илия Илиев отива на място в града, за да подкрепи пострадалите при катастрофата с ТИР

Лидерът на "ДРОМ" отива на място в Лом, за да подкрепи пострадалите при катастрофата с ТИР. Това съобщават от пресцентъра на партията. От там посочват ще окажат съдействие на пострадалите да получат обезщетение от държавата и ще поискат разследване на случая.

"Уважаеми колеги, във връзка с вчерашния инцидент в град Лом, при който тежкотоварен камион по време на движение изпуска управлението по предварителна информация, заради лошата пътна настилка, съществуващи дупки, врязва се в къща, в която живеят хора, вследствие на което загива един човек и девет са ранени.

От централата на ПП"ДРОМ" се свързахме с жители от ромската махала, където е станал инцидентът и ни споделиха информация, че там се случват много често подобни инциденти, заради лошата пътна мрежа. От централата на ПП"ДРОМ" ще окажем съдействие на пострадалите да получат обезщетение от държавата, заради нехайното отношение за поддържането на пътна инфраструктура от "АПИ"  и ще поискаме пълно разследване на случая.

Днес 05.09.2016 Народния представител и Председател на ПП"ДРОМ", Г-н Илия Илиев заминава на мястото на инцидента, за да се запознае със случая.", посочват от партията.

Припомняме, че  8 души са ранени, сред които и шофьорът на камиона, а 33-годишен мъж е загинал на място, след като тежкотоварният камион е изпуснал пътя и е влетял в жилищната сграда.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ ЗА КАТАСТРОФАТА С ТИР В ЛОМ!