Паскалева гневна на Бойко Рашков: Използваха ви през лятото за преврат

Той е великан от първата секунда и не изпитва нужда да си слага правилно маската, защото още от днес ще започне да бута този нос на едни специални места, заяви журналистката 

По-рано днес президентът Румен Радев официално представи новия служебен кабинет. Малко след това служебният премиер Стефан Янев каза за какво ще работи и защо залага авторитета си.

Сред неговите вицепремиери е Бойко Рашков. БЛИЦ уточнява, че Бойко Илиев Рашков ще е служебен заместник министър-председател по обществен ред и сигурност и служебен министър на вътрешните работи

Това, което Рашков направи по-рано днес на „Дондуков“ 2 обаче разгневи журналистката Калина Паскалева.

„БОЙКО РАШКОВ #ВЕЛИКАН от първата секунда“, написа тя в личния си фейсбук профил.

„Бойко Рашков не изпитва нужда да си слага правилно маската, защото още от днес ще започне да бута този нос на едни специални места. Дори може да се обзаложил в кои, ако искате. Както Радев го представи “член на моя правен съвет”. Ще има ли реваншизъм? 

Честит да ви е новият кабинет, мой #КлетБългарскиНарод. Използваха ви през лятото за преврат, а вашето битие им е последна грижа май, не знам - ще видим.

#SaveJournalism , защото не ме харесват много“, допълни Паскалева, която пусна и снимка от случилото се на „Дондуков“ 2.