Петя Аврамова показа нагледно какво е свършено през последните години

Вярвам, че професионализмът и усилията на всички ще бъдат оценени! - изрази надежда тя

Петя Аврамова предаде управлението на Министерството на регионалното развитие и благоустройството на арх. Виолета Комитова. Тя благодари на всички колеги във ведомството за усилията в съвместната ни работа.

"В последните няколко години ние успяхме да свършим много, въпреки опитите то да бъде „изчегъртано“ и въпреки реваншизмът, който властва в говоренето на много политици в момента.

Строим АМ Хемус, Струма, Европа, Ботевград – Видин, най-дългия пътен тунел Железница, изградихме или са в процес на строителство 500 км магистрали и скоростни пътища, ремонтирахме или са в процес на изпълнение близо 4000 км, преобразяваме градовете с една от най-успешните европейски програми „Региони в растеж“ 2017 – 2021, стартирахме мащабни инвестиции във ВиК сектора, създадохме Български ВиК холдинг, реализирахме редица нормативни промени в посока повишаване на контрола и качеството в строителството, създадохме комфорт за живот и спестихме средства за отопление на хиляди български домакинства, чрез реализацията на Националната програма за енергийна ефективност", коментира на изпроводяк Аврамова.

"Вярвам, че професионализмът и усилията на всички ще бъдат оценени! Благодарна съм и на българските строители, които с отговорната си работа придават европейски облик на държавата ни!", каза още тя.