Позор! Глашатай на "Агнешките главички" се опитва да злепостави България в Брюксел с измислен скандал!

Крайно време е Каракачанов да върне казармата, за да се научат лица като Калпакчиев какво означават националните символи

Един от истеричните говорители на задкулисния кръг "Агнешки главички" Калин Калпакчиев направи нов позорен опит да злепостави родината ни в Брюксел с дискредитирането на прокуратурата.

В разгара на операциите на МВР и държавното обвинение срещу мутрите, стана ясно, че Калпакчиев е депозирал сигнал до Европейската комисия, ВСС и различни други институции, в който настоява за проверка на раздухания от приятеля му Прокопиев жълт скандал около срещата в ЦУМ.

Сценарият за оклеветяването на главния прокурор Цацаров бе натрапен повече от 10 дни в общественото пространство от черните медии на обвиняемия медиен бос на "Капитал", глашатайката на Костов - Стоянка Георгиева и уж напълно независимите и обективни телевиции "Нова" и bTV.

Зрителите, обаче няма как да бъдат излъгани от лакърдиите на Лозан Панов и Христо Иванов, зад които наднича мрачната фигура на банкера-беглец Цветан Василев.

След като постановката не сработи, от килера бяха извадени дежурните Татяна Дончева, Михаил Екемджиев и Радан Кънев. Но кухите им приказки по-скоро имаха ефекта на бумеранг, отколкото да обслужат тезите им.

Едва ли има по-голяма шизофрения от тази Калпакчиев да говори за проверка на една среща, за която всички участници дадоха обяснение, отколкото да мълчи за скандалните снимки, на които бе заснет в компанията на проваления протестър - министър Христо Иванов и бившата шефка на компрометираната организация Съюз на съдиите Мирослава Тодорова.

Не е трудно да се предположи какво са обсъждали тримата в центъра на София, след като после чухме напоителните им интервюта срещу прокуратурата и обвинител №1.

Калпакчиев мълчи оглушително и за снимките на неговия побратим Лозан Панов с един от адвокатите на обвиняемия за източването на КТБ банкер и мастити строителни босове, които печелят всичките си дела във ВКС.

Същият този Калпакчиев не обели и дума, когато колегите му съдии от Апелативния спецсъд Росенова и Врачева пуснаха под смешна парична гаранция мутрокмета от Галиче Ценко Чоков, а след това същата инстицуия пусна по живо, по здраво Жълтия от бандата на Куката.

Нещо повече - Калпакчиев единствен гласува в подкрепа на кандидатурата на Росенова за председател на Апелативния спецсъд.

Сега, Калпакчиев се е заел с нещо още по-позорно. Да петни авторитета на страната ни в Европа с махленски скандали.

В казармата възпитаваха мен и хиляди български мъже в уважение на националните символи.

За мен, убеден съм и за милиони българи, националният трибагреник е светиня, за която бих дал живота си.

Добре ще е Красимир Каракачанов да върне казармата, за да могат такива като Калпакчиев да усетят какво значи България! А не да я позорят с безумните си действия!

Ивайло КРАЧУНОВ