"За мен Европа е най-доброто място за живеене. Извън ГЕРБ е любимият ми политик е Ангел Джамбазки". Това призна в ефира на Нова телевизия премиерът Бойко Борисов, отговаряйки на блиц въпроси от страна на водещите на сутрешния блок 

Най-големият ми порок е това, че на дърти години почнах да пуша. Пак ще го ликвидирам този порок. Умен човек не може да пуши. 

Нямам най-добър приятел и не съм почивал миналото лято. Всеки ден може да видите прессъобщенията къде съм бил", разкри още за себе си министър-председателят.

"Гордея се с много неща, няма да ни стигне времето да ги изброя. Срамувам се от това, което направихме последния месец с тези глупости, защото тежко ни орониха престижа и авторитета. Убеден съм, че няма да се повтори и всеки си е извадил поука. Човешко е да се сгреши и да се прости", коментира Борисов.

"Минималната работна заплата никога няма да стигне. Последно се разплаках, когато майка умря. Живея със заплатата си, транспортът ми е безплатен. В момента живея с децата и внуците", добави Борисов. 

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!