Проектоминистър на Слави с мистериозни думи за нещо ДРУГО

"Винаги има и ДРУГО решение. Резултатът е и търпение! До скоро!“, написа Василев

Предложеният за министър на младежта и спорта Радостин Василев от „Има такъв народ“ (ИТН) излезе с любопитен пост във „Фейсбук“ в четвъртък по обед.

„Здравейте всички,
Нали знаете, че и в политиката "совите не са това, което са". Винаги има и ДРУГО решение. Резултатът е и търпение! До скоро!“, написа Василев.



Припомняме, че Радостин Василев бе едно от ключовите лица на ИТН в 45-ото Народно събрание. Той оглави правната комисия на парламента.
36-годишният адвокат има дългогодишен опит в областта на гражданското, облигационното, търговското, трудовото право и изпълнителното производство.

През последните 13 години е един от малкото специалисти в България, които се занимават с международно спортно право. Адвокат Радостин Василев има десетки публикувани статии и монографии, свързани с правната регулация на спорта на национално и международно ниво и е консултирал и консултира голям брой спортисти, спортни федерации и спортни клубове, пише за него в сайта на ИТН.

В понеделник Слави Трифонов го предложи за министър на спорта в изненадващото си видеообръщение, с което номинира цяло правителство начело с Николай Василев.