Радан Кънев обвини ген. Румен Радев в диверсия: Заслужава да му нарежат лампазите пред строя

Само кандидатурите на Реформаторския блок били еднакво силни, твърди лидерът на ДСБ

„Изобщо не е реалистично ГЕРБ и Реформаторския блог да се явят заедно на изборите. ДСБ е една от партиите с най – меките позиции“ заяви Радан Кънев в стидиото на сутрешния блок на Нова телевизия.  „Не може някой да си покаже слогана, но да не си изкара кандидата и да каже може да работим заедно“, заяви лидерът на ДСБ и поясни, че неговата партия е доста далеко от политиката на ГЕРБ в момента.

Издигнатият от БСП и АБВ кандидат за президент ген. Румен Радев заслужава да му нарежат лампазите пред строя, защото използва времето си в армията, за да я саботира и да гради лична политическа кариера.

Той коментира, че въпреки, че Радев изтъква, че е евроатлантик, не би могъл да получи голяма подкрепа на изборите, но има други качества - харесва се на Георги Първанов, а руският вестник "Правда" публикува статиите му.

Според лидера на ДСБ кандидатурите на Реформаторския блок Велислав Минеков, Гроздан Караджов и Трайчо Трайков са еднакво силни - опозиционни, необвързани с политическа партия, способни да са коректив на сегашното управление, да покажат характер и да казват "не" и вътре в страната, и на международните партньори.