Лена заплашва със SMS Радостин Василев, той пусна жалба до главния прокурор и МВР. Заради съобщение от Лена Бориславова, което гласи, че ще изчезна, аз ще подам жалба до главния прокурор на България и министъра на вътрешните работи. Това обяви пред журналисти независимия депутат Радостин Василев, предаде репортер на “Фокус".

Припомняме, че вчера Василев изчете от парламентарната трибуна съобщение изпратено до него от Лена Бориславов, което гласи следното: “Тъкмо да си помисля, че не можеш да паднеш по-ниско и хоп, намираш нови дъна. Нищо, ще почакам, ще си изчезнал".

“Не защото Бориславова е страшна, а защото цялата ситуация е притеснителна", добави той.

“Знаете какво се случи с Алексей Петров, трагично почина адвокат, с когото Бориславова работеше, във връзка с това, че бе убит Къро, а по СРС-та става ясно, че е бил близък с ПП, след заплахите с министър Йоловски, защото е заплашван от Кирил Петков, той и децата му ходят с охрана.

Аз мисля, че за всичко, което разкривам и за безобразията им по ПВУ, през енергетиката и докато стигнем до отбраната, аз съм притеснен, че са склонни да направят така, че да изчезна, защото видяха, че от политическата сцена не могат да ме отстранят", каза още Радостин Василев.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук