Ето я и истинската причина, за да не ни пускат в шенгенското пространство. "Върховенството на закона", "корупцията" и прочее алабализми, са дъвки за балончета, за да имат оправдание полезните жълтопаветни идиоти. Това разбираме от личния профил на евродепутатът Ангел Джамбазки.

Дори те разбират, дори те осъзнават какви глупаци са и колко е лицемерен и двуличен Брюксел. Обаче няма как  - от Брюксел им казват "хоп" и те скачат, лаят, подават лапа, лижат и каквото там трябва. И каквото е казал големи мултикулти джендърнютръл брюкселски началник. 

Ама българският бизнес губил по сто милиона евро на година. Нищо, ще губи. Така е правилно. Така е евроатлантическо.
Това са им истинските европейски ценности. 
Това им е върховенството на правото. 
Това им е европейската солидарност. 
Така е ценностно, европейски, брюкселски правилно  - стотиците милиони евро печалби са за западните фирми. 

А за за мизерниците втора ръка, от държавите втора ръка, от източна Европа  - лекции по европейски ценности, върховенство на правото, социална роля на пола, трети пол и прочее ала-бала словестни полюции и чики-рики лабави моабети. Както и разбира се  - ролята на черноработници. На гастарбайтери. На квалифицирана, но евтина работна ръка. 

Ролята на обслужващия персонал, на прислугата се пада на розовите радетели за "върховенството на правото"...
А полезни идиоти сред жълтопаветния планктон, които да оправдават това извращение с пазара, с идеята за "свободно движение на стоки", с идеята за конкуренция - с лопата да ги ринеш.

 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук