Разкриха плана на ПП за управление на кризата с фаталния инцидент с Кирил Петков

Всяко чудо за осем дни, ето как се отстраняват щетите ден по ден

Тома Николов разкри във Фейсбук смисъла на плана на "Продължаваме промяната" да неутрализират щетите от катастрофата с джипа на съпредседателя на партията Кирил Петков, при която един човек загина, а жена му бере душа в болница. Ето какво написа той: 

План за управление на пиар кризата от "оная" катастрофа (автори: Зайо и пепейски умнокрасив колектив):

Ден 1: Стана малък инцидент, Киро е жив, Зайо е жив, ликуйте! Умря един чичак, ама той не гласуваше за нас...

Ден 2: В знак на съпричастност с чичака и щото е петък - ден на майстора, днес няма да правим срещи с балъци, пардон, с избиратели!

Ден 3: Виновен е шофьора на НСО, зад него наднича Бойко Борисов!

Ден 4: Не е виновен шофьора на НСО, да се кара със 120 си е в реда на нещата; виновен е чичакът, дето умря, защото не е могъл да ни види, а дори не бяхме достигнали свръхзвукова скорост!

Ден 5: Не е било катастрофа, било е опит за атентат срещу Киро! Между другото, той още е жив, елате на някоя среща, бе, хора, че ни е срам да запалим лампите в залата!

Ден 6: Чичакът е ходил на млади години в Русия и веднъж е вечерял в същия ресторант, в който Костя Копейкин е празнувал двадесетгодишнината от сватбата си! По поръчка на Путин се е опитал да убие Киро, за да унищожи нашето светло евроатлантическо бъдеще!!

Ден 7: Имаме копие от секретния план да убият Киро, но ще го покажем само на онези, които дойдат на някоя предизборна среща!

Ден 8: План за управление на кризата вече не ни трябва, защото междувременно сме си самопричинили още поне две нови пиар кризи и тази е минала на заден план....