Разцеплението сред т. нар. „организатори на протестите“ започва да става все по-видимо. БЛИЦ припомня, че преди време стана ясно, че три воюващи лагера се хванаха за гушите на барикадите.

Кръстовището на Орлов мост Христо Иванов, Иво Мирчев, Петромир Кънчев, Манол Глишев, Борислав Сандов, Георги Георгиев от БОЕЦ (познати от протестите на „Правосъдие за всеки“) смятат за своя територия.

Сензационно! Ето как Мая Манолова и Христо Иванов обслужват Черепа

„Отровното трио“ в състав Армен Бабикян, Николай Хаджигенов и Велислав Минеков пък окупираха триъгълника на властта в София.

Протестите, подстрекавани от „Триото“, обаче съвсем издишат, а БЛИЦ припомня, че преди време Хаджигенов започна да се моли на хората да отидат на блокадите иначе ще паднат.

Днес пък от „Боец“, който са основните окупатори на Орлов мост, направиха много грозна проява в центъра на София.

Действията им принудиха Минеков от „Отровното трио“ да се отрече от малкото хора, които се водят по акъла му и този на поддръжниците му.

„Нямам нищо общо с акцията на Йоло Денев, Глишев и зеленпетко за превземане на министерство...“, написа Минеков в личния си фейсбук профил

Под статуса му заваляха куп разнопосочни коментари:

„Постът знак за разграничаване, или заволиарин зов за насърчение за подобни действия спрямо други държавни институции, е?... След като досегашните действия са безрезултатни...“; „Ама Глишев дори не беше. Врагът на моя враг е мой приятел. И ние няма да гласуваме за Вас, ако се стигне дотам..“; „Глишев напоследък е неузнаваем и си позволява поведение, което минава границите на приемливия, даже не на добрия тон“; „Чудо голямо. Всички са станали много тънкообидни напоследък. Хората са изнервени и има избиване на емоции наляво и надясно“.