Румен Петков предупреди Мая Манолова какво ще й се случи заради лъжите, които ръси

акво е искала тя, като е ходила при Васил Божков, може би Тракийски алманах, запита лидерът на АБВ

Председателят на ПП „АБВ” Румен Петков получи право на отговор след скорошни обвинения на Мая Манолова. Името на лидера на партия АБВ присъства многократно в интервюто на лидера на „Изправи се! Мутри вън” в ефира на „Здравей, България”.

Манолова заяви, че единственият паркинг за тирове на границата е монополист, тъй като събира по 25 евро от превозвачите, а е задължителен. Според Манолова това е „схема, която налива милиони в частна фирма”. Тя попита и защо Петков защитава „тази схема”. Според нея фирмите, които управляват тези обекти по южната граница, са свързани с лица от ъндърграунда.

„Аз нямам обективната възможност да съм в нещата, защото нашата партия няма съприкосновение с властта от 4 години. Няма как да разполагаме с такъв тип информация. Аз съм уплашен от това, че Мая Манолова ще ме съди. Моите възможности са много по-малки от тези на Васил Божков. Какво е искала тя, като е ходила при него, може би Тракийски алманах, но на дали. Но да кажа предварително – да няма към мен големи очаквания, възможностите са мизерни. Лъже се откровено – Манолова казва, че тировете са вкарвани насила.

Аз имам декларации на двете големи превозвачески организации, които са в защита на паркинга. Нещо по-лошо, Манолова не знае къде е той. Паркингът не е на вход, той е на изход, а който бърка входа с изхода го боли", обясни Петков.

Лидерът на „АБВ” твърди, че няма човек, който да не е излъган от Мая Манолова. Той изрази раздразнението си от „безпардонното й лъжене”.