Сензационно ГЕРБ вдигна тост за успеха на президента Румен Радев (СНИМКА)

Това се случи на последното за този парламент заседание на комисията по отбрана

Сензационно ГЕРБ вдигна тост за успеха на президента Румен Радев. Това се случи на последното за този парламент заседание на комисията по отбрана, на което тя отчете работата си, а депутатите си направиха обща "възрожденска снимка", по думите на председателя й ген. Михо Михов, предаде Канал 3.

Тоста за Радев и неговата победа на президентския вот обаче предложи друг - заместникът му в комисията, депутатът от ГЕРБ Валентин Радев, също като Михов и Радев - бивш военен.
 


Радев стана прав и вдигна тост за Радев с чаша шампанско. Той обяви, че кани колегите си да почетат с наздравица успеха на един от тях, чийто успех и избор начело на президентската институция доказателството, че рейтингът на армията расте.

„Искам да вдигна тост за нашия президент. За летеца, който е вдигнал самолета и да продължава да го вдига”, заяви Радев. Всички останали депутати последваха примера му и станаха на крака с чаши шампанско в ръка.

Депутатите от комисията бяха единодушни, че политизацията в работата им е липсвала, за разлика от други парламентарни комисии, именно защото повечето са били военни и са патриоти. 33 закона е приела военната комисия, отчете председателят й ген. Михо Михов, а 16 пъти е викан министърът или неговите заместници на парламентарен контрол.