Ще ври и кипи в НС

Очаква се народните представители да обсъдят и отправеното вчера искане от страна на премиера Димитър Главчев към парламента да реши кой да представлява България на предстоящата Среща на върха на НАТО

След избора на председател на Народното събрание днес новият парламент вече може да продължи работата си. Преди заседанието ще се проведе и председателски съвет, на който трябва да бъдат обсъден и какъв ще е дневният ред на депутатите и какви ще са основните приоритетни закони за отделните парламентарни групи.

Очаква се народните представители да обсъдят и отправеното вчера искане от страна на премиера Димитър Главчев към парламента да реши кой да представлява България на предстоящата Среща на върха на НАТО, която ще се проведе началото на юли във Вашингтон.

Според Главчев с оглед на важността на форума е целесъобразно нивото на участие в срещата от българска страна да бъде определено след произнасяне от Народното събрание възможно най-скоро, предвид изтичащия днес срок на процедурите за регистриране на националните делегации във форума.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!