Шок в ефир! Радан скочи срещу авера си Христо Иванов! Отрочето на Костов се изгаври с Кунева и призна за една много лицемерна СНИМКА

Радан Кънев беше гост на Нова телевизия и опита да се оправдае за грандиозния провал на изборите, който претърпя неговата партия менте Нова република.

Водещият Виктор Николаев опита да провокира отрочето на Иван Костов, като му показа снимка от преди няколко години, на която лидерите на тогавашния Реформаторски блок позират щастливи.

"Тази снимка е малко измамна, леко фалшиви и лицемерни изглеждаме, това не може да бъде скрито. Успехите на Реформаторския блок останаха само електорални, другите успехи не стават само с мускетарски снимки", отсече политикът с палавите прякори.
 


Радан скочи мощно срещу своя биш авер Христо Иванов и разкри, че първоначално е трябвало двете им маргинални партии Нова република и "Да(й) България" да  се явят заедно на изборите, но после намеренията на проваления правосъден министър са се променили и той дори не бил уведомил Кънев за това.

Радан коментира и скандалното изказване на Христо Иванов, че Борисов не трябва да е премиер. „Това е безсмислено. Ти си направил така, че да няма 20 депутати, от които да зависи почти всичко. На кой му пука за твоето мнение", обясни Кънев.

Той захапа много грозно и Меглена Кунева, като заяви, че това, че не е подала оставка е в "сферата на народния хумор и фолклор".