Сидеров хвърли бомба и обяви кой саботира правителството и какво би направил, ако бе премиер на мястото на Борисов (ВИДЕО)

„Не искам да овладявам КЕВР. Имам критики към Комисията, която одобри повишението на цената на водата. Настоявам това да се коригира и да се поправи, както и това повишение да не се случи. Затова, ако се наложи може да се направят и законодателни промени. Тази Комисия не трябва да е толкова независима, както е сега“. Това заяви лидерът на Атака Волен Сидеров в сутрешния блок на Нова телевизия.

„Те са в състояние да саботират правителството. И го правят. Какво ще ни кажат хората след три месеца: „Защо дойдохте на власт, а се вдига цената на всичко?“, заяви коалиционният партньор в кабинета „Борисов 3“.

„Тези хора, които са там, са с политически пристрастия и политически виждания. Хора като Светла Тодорова и председателя на Комисията Иван Иванов са точно такива. Тази Светла Тодорова, която е уж експерт, преди време се изказа политически, че съжалява, че партия „Атака“ е влязла в правителството. А изказа й дойде, защото преди време именно ние протестирахме пред прозорците й заради поредното увеличение на цените“, заяви Сидеров.

БЛИЦ припомня, че преди дни Волен Сидеров изригна мощно и обяви, че КЕВР е една корумпирана комисия, начело стои един отявлен костовист.

Според лидера на Атака цял месец държавата се занимава с Банско. Сидеров заяви, че иска да се говори за доходите на хората: „Банско не е най-важният въпрос на държавата, хората негодуват от случващото се като цяло, а не това конкретно. За българина това не са важните въпроси. Него не го вълнуват плажните концесии, а да речем златните“.

„Коалицията е компромис до толкова, че да движим страната напред“, категоричен бе Сидеров.
 
„Аз не съм премиер. Ако бях премиер вероятно щях да вода друга политика. Българският народ е избрал ГЕРБ и Бойко Борисов за тези политики, свързани с Турция, така че аз се оказвам малцинство на тази тема. Работя с ГЕРБ, защото в тази коалиция мога да свърза важни неща с за моите избиратели. Тези неща не мога да направя, ако съм в опозиция. В коалиция съм с ГЕРБ, за да свършим нещо“, категоричен бе коалиционният партньор в кабинета „Борисов 3“.



ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!