Новоизбраната кметица на столичния район "Младост" Десислава Иванчева предпочита да се гуши като катерица в просторния си служебен кабинет, вместо да обикаля строежите, както правеше по време на богатата си предизборна кампания, забелязаха възмутени жители на квартала.
"Откакто се намърда в общината, Иванчева не е стъпвала на терена на многобройните строежи. А преди това обикаляше като газела около изкопите и следеше дали всяка дупка има разрешително.

Явно е видяла, че не е толкова лесно да се спазват голите обещания, които сипеше пред хората. Това нейното си е чист популизъм", гневят се хората в "Младост", които се заканиха да следят под лупа всяка стъпка на блондинката.

Иванчева нашумя преди вота с това, че има транспортна фирма, в която няма нито един шофьор нито на трудов, нито на граждански договор.

Из "Младост" вече се говори, че господарят на Иванчева - Георги Кадиев вече се облизва около апетитните сгради в модерния район, за да пробута фирмата на жена му, която продава ток.
 
Кафявият "политик" Кадиев явно търси адреси на кооперации в "Младост", на които да пробута тока от компанията на жена му

Скъпата предизборна кампания, на която би завидяла дори Хилари Клинтън, трябва да се избива, а белите пликове трябва да се пълнят, за да има за екскурзия до Малдивските острови, гадаят в "Младост".

Става все по-ясно, че приказките на Кадиев за борба с корупцията са чисто и просто декларативни спявки от времето на Комунизма, които целят да изместват вниманието на обществото от реалните проблеми.