Скандал: Изнудват бивш министър с порно 18+

Ако искате да ме видите след два дни в порнофилма "Дядо мастурбира на хардпорно", то моля не плащайте по 1000 евро - отсече Асен Личев

Гръмна порно скандал в българския политически живот. Оказа се, че измамници изнудват бившият служебен министър на околната среда и водите Асен Личев.

Асен Личев, Снимка: БГНЕС

Те са изпратили мейл до неговата електронна поща, в който твърдят, че притежават негови кадри с порнографско съдържание, които ще бъдат разпространени в мрежата, ако не плати.

За това съобщи Личев в личния си профил във фейсбук. 

Ето какво заяви той за скандала:

"Ти да видиш?

Нагазих в блатото на електронните престъпления и на артистизъма на изкуствения интелект, ръководен от хомосапиенс-изроди!

Ако искате да ме видите СЛЕД ДВА ДНИ в ПОРНОФИЛМА "Дядо мастурбира на хардпорно" (виж позиция 1), моля не плащайте по 1000 ЕВРО по сметката на позиция 2!

Аз ще рискувам цялата си РЕПУТАЦИЯ И ЛИЧНИ ДАННИ по позиция 3 само и само да си погледна мастурбацията от страни и да се почувствам порнозвезда НА НАПРЕДНАЛА ВЪЗРАСТ!

Тази заплаха получих на пощата си (виж сн. 2) и нямам надежда, че държавата може да ме защити от такова ИЗНУДВАНЕ!

Моля, някой ако знае как да се защитя да ме светне!

Мъчи ме и друг въпрос. Ще моля юрист по авторско право да ме консултира! Как когато аз съм в главната роля някой си ще си позволи да печели на мой гръб без да е уредил хонорара ми!

Искам когато пусне филма да го СЪДЯ този ИЗНУДВАЧ, както мен ме съдят Фейсбук и Ютюб когато без да знам съм препостнал клип защитен от авторското право!".

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!