Министърът на правосъдието Данаил Кирилов съсипа проваления бивш съдия Методи Лалов, видя БЛИЦ.

Кирилов призова председателя на ДСБ ген. Атанас Атанасов да го изпрати да играе тенис, за да отслабне.

Методи Лалов е бивш съдия, който напусна миналата година, след като се прочу с изцепките си, и стана общински съветник от “Демократична България”.

В събота Лалов атакува правосъдния министър в социалната мрежа заради приетото решение за дигитализация на документите в Столичната община от 2022 г. 

“И този бил по-красив от мен? А колко умен! Новото юридическо острие на ДБ в СОС. Знае какво е pdf файл и машинно четим формат. Поздравления, с аплаузи! Уважаеми генерале Атанас Атанасов! На този не съм давал съгласие да ползва мои снимки в постовете си, а и ти беше споменал нещо за атовете и магаретата. Моля, уведоми своя подопечен за принципа! Или поне го прати да играе тенис на кортовете на Малееви, да поотслабне малко и да разбере как се придобива изгодно общинска собственост. Ако е схватлив, може и да разбере още повече за ограбените от София имоти до 2007 г.”, написа Кирилов във фейсбук.

Бившата тенисистка Магдалена Малеева е съпартиец на Методи Лалов. Данаил Кирилов има предвид придобиването на земята за кортовете на фамилията чрез заменки за панелни апартаменти.