Владимир Тимев от ИТН написа гневен пост в официалната си Фейсбук страница. Повод за недоволството му е новоизбраният градоначалник на районна община "Илинден"- Емил Бранчевски и начинът, по който той изпълнява служебните си задължения. 

Постът на Тимев идва на фона на недоволството, което се трупа към градоначалника. Както БЛИЦ писа жителите на район "Илинден" дълго време се чудеха къде е Бранчевски. А когато накрая той наруши мълчанието си, за да обяви, че е болен, натрупа още негативни точки. Бившият кмет Иван Божилов да посочи как заслугите, които си приписва Бранчевски, всъщност не са негови.

Гърми жесток скандал с кмет на Борис Бонев, спипаха го в голям грях

А ето какво гласи публикацията на Тимев сега:

Кмет на гурбет!!!

Наскоро районна община "Илинден" избра нов кмет - господин Емил Бранчевски. До тук добре, но за мое голямо учудване, както и за на мнозина от вас, разбрахме, че той вместо да е на работа като кмет, е на гурбет в Германия и чака да му изтече предизвестието, което е до края на януари.

Въпреки това, през последния месец нашите медии мълчаха по случая и сега се стартира мощна PR акция за да уверят обществото, че г-н Бранчевски е болен и в момента се възстановява.

Разбирам, че работата в Германия може да бъде привлекателна и да представлява възможност за г-н Бранчевски лично или професионално. Но като новоизбран кмет на район Илинден, той има задължение към гражданите.

Бих искал да видя повече ангажимент и отдаденост от негова страна. Сега едни "канадци" защитават позицията на кмета, като подчертават, че той има право на личен и професионален живот и може да работи, където си поиска.

Но в същото време, нормалните хора смятат, че ангажираността му с работата в друга държава подкопава доверието в неговата ръководна роля. За мен тази ситуация е пълен абсурд и е редно да има оставка.

П.П. Ако по надлежният ред е невъзможно да се срещнете с мнимия кмет, може да го направите чрез контактите от снимката на работното му място.

Записват часове...

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук