Слави: Какво правят Борисов и Петков в онази стаичка в парламента?!

Те са се събрали в една стаичка в парламента и се чудят как да се прегърнат, без да се срамуват от собствените си избиратели, пише лидерът на ИТН

Лидерът на „Има такъв народ” Слави Трифонов коментира замразените на този етап преговори за кабинет с втория мандат, както и поискания имунитет на Бойко Борисов с пост във Facebook.

„Бойко Борисов отказва да си даде имунитета, а ПП го бранят с голи гърди. Изглежда сюрреалистично, но е факт. Цялата концепция за създаването на ПП беше “анти-Бойко Борисов”, да го няма Бойко Борисов, да не съществува Бойко Борисов. За това и Кирил Петков го арестува незаконно и против правилата.

А сега Бойко Борисов и Кирил Петков са се събрали в една стаичка в парламента и се чудят как да се прегърнат, без да се срамуват от собствените си избиратели. И как не разбират, че собствените им избиратели вече се срамуват от тях.

Само предполагам.

Аз не съм техен избирател, но мисля така, защото моралът е един и същ за всички избиратели. А иначе, моето мнение е, че Бойко Борисов трябва веднага да си даде имунитета, защото, ако човек е невинен, няма от какво да се страхува”, написа Трифонов.