Слави огласи какъв жесток удар готви на Киро, Асен и Радостин Василев

Съгласен съм, че в България всеки може да каже всичко за всеки, но трябва да носи отговорност за думите си, заяви лидерът на ИТН

Навремето осъдих жълтите вестници заради лъжите им. Спечелих всички дела. Сега ще заведа дела срещу Кирил Петков, Асен Василев и Радостин Василев за техните лъжи и внушения. Това обяви в профила си във Фейсбук лидерът на ИТН Слави Трифонов. 

Повод за думите му са днешните обвинения, които отцепниците от ИТН и лидерите на ПП Кирил Петков и Асен Василев отправиха към него и партията му. 

Ето и пълния текст на коментара му: 

Днес чух няколко пъти, че аз съм мафията. Казаха го министър-председателят Кирил Петков, министърът на финансите Асен Василев и - не знам като какъв да го определя - Радостин Василев. Съгласен съм, че в България всеки може да каже всичко за всеки, но трябва да носи отговорност за думите си.

Държавата се тресе! Кирил Петков се кефи и ръси хвалби: Мафията току-що загуби коалиционния си партньор БЛИЦ TV

Навремето осъдих жълтите вестници заради лъжите им. Спечелих всички дела. Сега ще заведа дела срещу Кирил Петков, Асен Василев и Радостин Василев за техните лъжи и внушения. И, разбира се, ще ги спечеля.

Министър от ИТН: Мафията ни проби, свалям доверие от Слави, държавата пада заради това министерство!

А сега вижте пресконференцията на “Има такъв народ”, която завърши преди малко. Срещу лъжите и клеветите стоят фактите.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ