Социалистите взривиха интернет с безумно клипче „Аз съм БСП” (ВИДЕО)

Читалищната сценка на две социалистки от Кърджали докара само подигравки на кампанията на Станишев

Безумен клип от кампанията на социалистите „Аз съм БСП” събира остри коментари в интернет пространството. На него две дами от партията от Кърджалийско разиграват сценка като от училищен кръжок по актьорско майсторство.

Активистките, които не само са си сложили червени връзки, но дори са изписали трибуквието на любимата си партия по ръцете си, опитват с неподражаем наивитет и патос да спечелят аудиторията за каузата си. На фона на мощни родопски гайди жените-социалистки от Кърджали напират да покажат актьорски талант, гарнирайки щедро изпълнението си с изразителни заучени лозунги, познати бесепарски жестове и, разбира се, по едно сърце – за младите.
 



Клипчето е част от инициираната от бившия лидер на БСП Сергей Станишев кампания „Аз съм БСП”, която той яростно защитаваше в последните дни. Вместо да предизвика симпатии за партията, обаче, видеото носи само негативи на социалистите. Това едва ли може да бъде разбрано от Станишев, който си гледа президентството в Партията на европейските социалисти докато родното БСП е в невиждана в историята си криза.
 
Станишев даде старт на кампанията със селфи клип в профила си в социалната мрежа. „Не се страхувайте да заявите „Аз съм БСП“, започва видеообръщението си лидерът на ПЕС. Заявката на колежките му от Кърджали, обаче, предизвика буря от подигравателни коментари в социалните мрежи.