„Не съм заплашвал областния лидер на ДПС в Сливен с убийство. Напротив, точно обратното е, Мустафа Мустафов ме заплаши, че скоро ще съм мъртъв”. Това коментира пред Sliveninfo Методи Методиев, общински координатор на партия „Атака” в Твърдица и общински съветник в града.
По думите му двамата с областния председател на ДПС отдавна имат конфликт на политическа основа, произтичащ от това, че Мустафов неправомерно заема поста и на заместник-кмет в Община Твърдица. По този случай Методиев е подал сигнал преди време в прокуратурата. Преписката обаче е била прекратена, след като Мустафов обявил, че вече не е председател на областната структура на ДПС. Друга преписка, по сигнал отново на Методиев тече в момента по повод имотите, които е придобил Мустафов през последните няколко години. Днес Методиев пуснал сигнал до ВКС.
Общинският координатор на партия „Атака” в Твърдица заяви, че по повод отправената заплаха за убийство към него е подал жалба в полицията срещу Мустафа Мустафов. Методиев твърди обаче, че на мястото на размяна на репликите между двамата на площадката пред общината в този час не е имало никого. /БЛИЦ