Тома Биков: Аматьорско поведение е Радев да превръща президентството в лична драма

"Неоснователни са заканите за служебно правителство", смята депутатът от ГЕРБ

След като президентът атакува словестно премиера, коментарите по темата не стихват. Депутатът от ГЕРБ Тома Биков също изложи своето мнение.

"Румен Радев все повече стои извън политическия контекст и превръща президентството си в лична драма. Това е аматьорско поведение, което не подхожда на един държавен глава", коментира той във фейсбук.

Според Биков са неоснователни и заканите за служебно правителство. Депутатът смята, че Радев не осмисля значението на служебен кабинет.

"И още нещо - ако махнем заяжданията на Радев с Борисов от дейността му, ще видим, че през последните 3 години Радев не е свършил нищо", добави още Биков.

Атаката на Радев срещу премиера дойде малко неочаквано. Държавният глава нападна Борисов, че контролира службите и знае за подслушванията срещу президента. От своя страна премиерът запази спокойствие и каза, че се заклева във внуците си, че няма общо със СРС-тата. Даже Борисов се здрависа с Радев на конференция на КНСБ по случай 30 години от създаването на организацията