"Слави е добре, всички статии, които четете как е зле физически и здравословно, са абсолютни глупости". Това заяви пред ТВ1 относно здравословното състояние на Слави Трифонов зам.-председателят на "Има такъв народ" Тошко Йорданов.

Той определи Съвета за електронни медии като "вредна структура", както и като вреден законът за медиите. "Ще има нов закон и нов и генерален директор, ако следващият парламент издържи по-дълго", закани се той.


Припомняме, че както БЛИЦ писа в четвъртък се очаква Слави Трифонов да се срещне със студенти в Пловдив, като обаче на мероприятието ще присъстват само тези, които имат валидна студентска книжка, което на практика означава, че се ограничава аудиторията, която ще се срещне с него и се свежда до минимум рискът от неудобни въпроси.

Припомняме, че от изборите на 4 април досега Трифонов се изявява само чрез постове в социалните мрежи или в онлайн интервюта, сега обаче, с началото на предизборната кампания, явно е решил да смени тактиката и да се появи публично. Не е ясно защо е приел поканата именно на студентите от Пловдив.